středa 11. června 2014

Zväčšenie a modelácia zadočku




Zväčšenie a modelácia zadočku

Nechajte sa nadchnúť pre nevšednú plastiku, ktorá vylepší veľkosť a tvar vášho zadočku. Nedostatok objemu alebo pokles zadočku môže pre rad klientiek a klientov predstavovať rovnaký problém ako trebárs nedokonalý tvar pŕs. Na rozdiel od operácie prsníkov sa však k plastike zadku odváži len málokto. A to je škoda, ak vezmeme do úvahy, že augmentácia čiže zväčšenie zadku prináša mimoriadne efektívne a trvalé riešenie ako upraviť tvar a veľkosť zadočku.

Plastická operácia zadku zahŕňa zväčšenie či modeláciu zadočku s trvalým efektom. Tento u nás pomerne nevšedný zákrok vám pomôže zvýšiť sebavedomie a získať natrvalo perfektné krivky.

• Výsledkom je dokonale klenuté pozadie, súmerné s celou postavou.

• Veľkosť a tvar zadku zostáva trvalý a zákrok nie je potrebné opakovať.

• Pre menšie úpravy možno využiť vlastné tukové tkanivo klientky či klienta.






Modelácia alebo zväčšenie? Čo všetko je možné vyriešiť pri plastickej operácii zadku.

Veľkosť zadočku a jeho tvar sú dve rôzne veci a až konzultácia s plastickým chirurgom môže odhaliť, či je prvotným problémom skôr nedostatok objemu alebo pokles zadku. Na základe toho možno vybrať vhodný postup.

1. Ak budeme riešiť pokles zadočku, vhodným riešením môže byť lifting s pomocou metódy Silhouette.

2. Ak budeme riešiť nedostatočný objem a prípadne aj pokles zadočku zároveň, potom je ideálna výplň pomocou silikónových (gluteálnych) implantátov.

Silikónové implantáty, ktoré sa používajú pre augmentácii čiže zväčšenie zadku, zodpovedajú svojim charakterom skôr svalu ako žľaze. Podobne je tomu u mužských prsných implantátov, s ktorými modelujeme hrudník do správnej veľkosti a tvaru. Tieto implantáty sa umiestňujú vždy priamo do svalu, pričom výsledný tvar ovplyvňuje niekoľko faktorov: vrstva tuku, rozmery panvy a svalstvo. Kým s vrstvou tuku si chirurg dokáže poradiť, v prípade širokej panvy sú rozmery pozadia dané.


Podrobnosti k zákroku

Zákrok vykonávame vždy v celkovej anestézii  a celá operácia trvá približne 1 hodinu. Vedieme pri ňom rez medzi polovičkami, ktorým následne vpravíme silikónové implantáty. Tie sa na rozdiel od iných zákrokov nevkladajú pod alebo nad sval, ale priamo do svalu! Pokiaľ sa jedná len o malú úpravu, môžeme navyše miesto implantátov použiť vlastný tuk klientky či klienta. Predpokladom ale musí byť dostatočné množstvo nadbytočnej tukového tkaniva napríklad v oblasti stehien, brucha alebo bokov. Ranu následne zašijeme vstrebateľnými stehmi. Výsledná jazva, skrytá medzi polkami, nebýva dlhšia ako 8 cm.

Po operácii zostáva klient zhruba 2 dni na klinike a po ďalších 3 až 5 dňoch nasleduje kontrola. V rámci pooperačnej starostlivosti je nevyhnutné dodržiavať kľudový režim a nosiť špeciálny návlek aspoň po dobu 2 mesiacov. Pri väčších fyzických aktivitách ho však odporúčame nosiť aj neskôr.
Klientka či klient by mal spať niekoľko týždňov na bruchu a vyhýbať sa náročnejším fyzickým aktivitám. Pokiaľ bude pooperačný stav v normále, potom sa môže vrátiť do zamestnania zhruba po 2 až 3 týždňoch (za predpokladu, že nevykonáva fyzicky náročnú prácu). Ľahšie fyzická námaha je dovolená približne po 4 týždňoch od operácie a všetky aktivity bez obmedzenia po viac ako 6 týždňoch. Výsledný a trvalý tvar a veľkosť zadku sa dá považovať za konečný zhruba po 2 mesiacoch.



"V Amerike a Latinskej Amerike je zväčšenie či vymodelovanie zadku s pomocou silikónových implantátov celkom vyhľadávaným zákrokom. V tuzemsku sa však stále jedná o výnimočnú plastickú operáciu a skúsenosť s ňou má len minimum našich chirurgov. Je to ale práve skúsenosť a voľba vhodného postupu (modelácia či zväčšenie), ktorá má na výsledok zásadný vplyv.
Ak teda uvažujete o zväčšenie pozadia, svojho operatéra vyberajte veľmi starostlivo. Ja sám vo svojej praxi volím postup operácie podľa uznávaného doktora Gonzalesa, s ktorým som mal tú česť niekoľko plastických operácií zadku vykonať. "



Kontakt : +421 948 578 800
Email : info-sk@patrikpaulis.com

Žádné komentáře:

Okomentovat