úterý 10. června 2014

Facelift



 Facelift , plastická operácia tváre a krku


Uvoľnená a povolená koža na tvári patrí k prirodzeným dôsledkom starnutia. S postupujúcim vekom sa tvoria tiež nežiaduce záhyby, vrásky a dochádza k zmene vašich rysov. Tvár získava unavený výraz a môže pôsobiť staršie, než v skutočnosti  je. Ak sa chcete s týmito nedokonalosťami vysporiadať, zauvažujte o plastickej operácii tváre a krku zvanej všeobecne facelift. Tento zákrok zahŕňa vo svojej modernej podobe kombináciu niekoľkých techník, ktoré splnia vaše túžby po mladistvom vzhľade.

Facelift čiže plastická operácia tváre a krku vedie k výraznému omladeniu vášho vzhľadu. Doprajte si tento zákrok, ktorý osvieži a podčiarkne vašu tvár úplne mimoriadnym spôsobom.

• Kombinácia mini invazívnych a nových liftingových metód.

• Zákroky s prirodzeným výsledkom a minimálne viditeľnými jazvami.

• Balíček luxusnej starostlivosti, vylepšených techník a umeleckého prístupu.



Kombináciou metód k dokonalému a prirodzenému výsledku

Základnou  technikou, ktorú vykonávame pri operácii tváre a krku, je metóda MACS LIFT. Táto technika sa označuje tiež ako Short scar rhytidectomy alebo Tonnardov facelift, čo vyjadruje absenciu dlhých jaziev za uchom a tiež meno plastického chirurga, ktorý daný zákrok vymyslel. Koža sa pri tomto ošetrení vyťahuje prirodzene smerom hore, "proti prúdu času." Nie však do strán, ako tomu bolo predtým u klasického faceliftu.

Túto metódu MACS LIFT môžeme ďalej doplniť o:

• plastiku dolných alebo aj horných viečok
• liposukciu podbradku, pričom tukové tkanivo, ktoré odoberáme, je možné použiť napríklad na výplnenie  vrások čela alebo pier
• spevnenie podkožného svalu na krku čiže zákrok zvaný platysmarrhafia, ktorý je možné kombinovať aj s kompletným liftingom krku čiže neckliftom
• lifting obočia, čela, alebo tiež hornej pery
• laserový resurfacing


Priebeh  samotnej operácie

Pri plastickej operácii MACS LIFT vyťahujeme a odstraňujeme prebytočnú kožu na krku a v tvári. Cieľom je spevniť väzivové svalové štruktúry a tým vypnúť povädnutie čŕt na vašej tvári. Rez pritom vedieme vždy vo vlasovej časti, od spánkovej oblasti smerom nadol a ďalej za ušný výbežok zvaný tragus. Jazvy následne nie sú viditeľné. V tvári používame vstrebateľné stehy a vo vlasoch nevstrebateľné alebo tzv klipy.
Skutočný facelift je najdlhšia operácia v estetickej chirurgii a trvá približne 3 až 4 hodiny. Zákrok sa vykonáva v celkovej narkóze a tá najdôležitejšia časť prebieha v miestach, ktoré nie sú vidieť - v štruktúrach podkožných väzov a tukového tkaniva. Aby sme totiž dosiahli ešte lepšie výsledky a trvalejšieho efektu, vyťahujeme pri operácii aj hlbšie vrstvy pod kožou. Táto časť zákroku sa nazýva SMAS LIFT.
Po tomto zákroku zostanete na našej klinike dva dni. Budeme pritom kontrolovať váš pooperačný stav a podávať príslušné medikamenty. Potom vás prepustíme do domácej starostlivosti, pričom bude potrebné, aby ste dodržiavali kľudový režim a tiež obmedzili pohyb hlavy. Po uplynutí jedného týždňa vám odstránime všetky obväzy.
Mierne opuchy, ktoré sa po tomto zákroku môžu objaviť, vymiznú najneskôr do dvoch až troch týždňov a jazvy vyblednú zhruba za tri až šesť mesiacov. Medzitým, približne po dvoch až štyroch týždňoch, sa budete môcť vrátiť k bežným činnostiam, k zamestnaniu a nie príliš náročným fyzickým aktivitám.


"Klasický facelift je v dnešnej estetickej chirurgii výrazne na ústupe. A to predovšetkým kvôli viditeľným jazvám za uchom, ktoré odrádzajú mužov od zákroku a ženám znemožňujú nosiť nakrátko ostrihané vlasy. Výsledok tohto klasického faceliftu je navyše veľmi nápadný a mnohokrát vedie až k neprirodzeným deformitám tváre.

Moderná medicína preto namiesto bežného faceliftu využíva nových techník, ktoré si môžu dopriať mladšie aj staršie klientky a klienti. Patrí medzi ne mini invazívna metóda Silhouette pre ženy a mužov okolo 30 rokov, alebo metóda MACS LIFT a ďalšie kombinácie metód, po ktorých vznikajú maximálne len krátke nenápadné jazvy, a ktoré sú vhodné pre klientov okolo 60 rokov. "


Kontakt : +421 948 578 800
Email : info-sk@patrikpaulis.com
Web :   www.patrikpaulis.com

Žádné komentáře:

Okomentovat