středa 11. června 2014

Plastická operácia lýtok




Modelácia lýtok

Zákrok vhodný pre všetkých, ktorí chcú mať krásne vytvarované nohy. Extrémne štíhle, ploché alebo asymetrické lýtka považuje celý rad ľudí za veľkú vadu na kráse. A preto sa tiež ponúka riešenia v podobe modelácie lýtok silikónovými implantátmi. Tieto implantáty majú za úlohu dotvarovať svalstvo lýtok tak, aby ste ich mohli hrdo ukazovať. Tento zákrok je vhodný pre ženy aj mužov, hoci u mužov sa neteší ani zďaleka také popularite. Zato ženy ho podstupujú v počte desiatok ročne.





 Trvalá modelácia lýtok silikónovými implantátmi je zákrok vhodný pre ženy aj mužov. Prinesie vám krásne vytvarované nohy a zvýši vám sebavedomie.

• Plastická operácia má trvalý efekt.

• Používame implantáty s doživotnou zárukou, ktoré nie sú vypuklé ani hmatateľné.

• Jazvu umiestňujeme do podkolennej jamky, kde je takmer nepoznateľná.




"Niekedy ani vytrvalým cvičením nie je možné zmeniť genetickú predispozíciu. A práve vtedy je vhodné pristúpiť k operačnému riešeniu s využitím implantátov. Než sa však odhodláte k samotnému zákroku, pozývam vás na osobnú konzultáciu, na ktorej vám vysvetlím všetko potrebné. Objasním vám princíp plastickej operácie, navrhnem vhodný tvar a veľkosť implantátov a načrtnem predpokladaný výsledok zákroku. Jedine dokonalá informovanosť povedie k vašej úplnej spokojnosti. "





Podrobnosti k priebehu zákroku

Za plnej anestézie vykonáme v podkolennej jamke rez dlhý asi päť centimetrov. Jeho prostredníctvom potom vložíme pod svalové tkanivo silikónový implantát, aby sme dosiahli väčšieho objemu a pevnosti lýtka. Tým, že vložíme implantáty pod sval, docielime to, že výplň nebude ani hmatateľná, ani viditeľná na pohľad.
Klient či klientka ostáva hospitalizovaná v príjemnom prostredí našej kliniky po dobu jedného až dvoch dní. Následne vás prepustíme do domácej starostlivosti, pričom vás do týždňa znova pozveme na prvú kontrolu. Po dobu 2 týždňov by ste pritom mali dodržiavať kľudový režim a približne 4 týždne nosiť tlakové návleky. Tie vám navyše odporúčame navliecť aj neskôr pri akejkoľvek fyzicky náročnejšej aktivite.

Odporúčame vám tiež vykonávať tlakové masáže, ktoré pomôžu predísť väzivovému púzdru okolo implantátu. Ak bude ale váš pooperačný stav v normále, môžete sa vrátiť do zamestnania zhruba po dvoch týždňoch. Nesmie sa však jednať o fyzicky namáhavú prácu. Ľahšia námaha je dovolená až po 4 týždňoch od operácie a všetka činnosť bez obmedzenia po zhruba 8 týždňoch. Výsledný tvar a veľkosť lýtok môžete považovať za konečný zhruba po dvoch až troch mesiacoch od plastickej operácie.


Kontakt : +421 948 578 800
Email  : info-sk@patrikpaulis.com
Web   : www.patrikpaulis.com


Žádné komentáře:

Okomentovat