úterý 10. června 2014

Permalip


 Zväčšenie pier metodóu  PermaLip


Zväčšenie pier implantátmi PermaLip zabezpečí krásny a prirodzený výsledok. Krása ženského tela spočíva v symetrii a súmernosti, nie vo veľkosti. Tzn., Rovnako ako neupútajú pozornosť muža ani tak veľké prsia, ako skôr prsia pekne tvarovaná, tak sú oveľa zmyselnejšie prirodzene vymodelované pery, ako prehnane vyplnené "hollywoodskej pery". Aby sme však mohli dosiahnuť takých výsledkov, je potrebné dôkladne zvážiť, či chceme riešiť nevyhovujúci tvar pier, ich objem, alebo oboje zároveň.
Zväčšenie pier metódou PermaLip spočíva v presnom vymodelovaniu pier s pomocou silikónového implantátu. Pri zákroku, či kombinácii zákrokov môžeme doplniť objem a zároveň upraviť tvar pier.


• Trvalý efekt vymodelovaných pier.  
                                                  
• Mini invazívne, len niekoľko minútový zákrok.

• Umelecký prístup pre skutočne krásny a prirodzený výsledok.





Medzi najčastejšie problémy radíme chýbajúci objem pier a tiež úzku hornú alebo dolnú peru. Túto situáciu vyriešila až mini invazívna technika s implantátmi PermaLip, ktorá využíva trvalého silikónového implantátu.







V čom spočíva zväčšenie pier implantáty PermaLip

Pred samotným zákrokom je nutné starostlivo analyzovať prečo je pera úzka a či nie je problém "len" v objeme. Ak je to skutočne len o objeme, tak musíme tiež stanoviť, ako tento objem doplníme a hlavne ako veľmi ho doplníme. Kyselina hyalurónová alebo vlastný tuk by sa časom vstrebal, a preto odporúčame skôr implantát PermaLip. Jeho aplikácie predstavuje nenáročný a pomerne rýchly chirurgický zákrok. V kútikoch pier vytvoríme malé rezy a s pomocou dutej hadičky vsunieme implantát. Silikónový implantát pritom vytvarujeme podľa pier.
V prípade, že problém je nielen v objeme, ale aj tvare, navrhujeme lifting hornej pery, kde povytiahneme hranicu pery do patričnej výšky. Pri tomto zákroku vzniká len veľmi jemná a malá jazvička pod nosom, ktorá bude časom úplne nenápadná a predovšetkým nebude prekážať na vnútornej pere. Túto operáciu môžeme ďalej doplniť o preťatie uzdičky, ktorá môže peru skracovať. To vykonávame laserom, takže bez krvácania a nutnosti šitia. Celý tento zákrok (aj v prípade že by sme navyše doplňovali objem) netrvá často dlhšie než 30 minút.


 

  "Tak, ako je pre Európanov symbolom krásy skôr Venuša Milétska, ako Dolly Buster (čím, sa dotknutým dámam ospravedlňujem), tak sú aj produkty americkej estetickej chirurgie pre mnoho európskych chirurgov skôr symbolom nevkusu. Prehnane vyliftovaná tvár s kútikmi úst od ucha k uchu u nás nie sú tým, čo robia ženu krásnou. Je to skôr prirodzenosť, súmernosť a zmyselné pery, pri ktorých sme správne predom odhalili podstatu problému a stanovili postup jeho riešenia. "



Kontakt: +421 948 578 800
Email : info-sk@patrikpaulis.com

Žádné komentáře:

Okomentovat