úterý 1. července 2014

Lipotransfer




Lipotransfer, plastické operácie, pri ktorých sa využíva vaše vlastné tukové tkanivo.

Lipotransfer predstavuje typ plastickej operácie, pri ktorej sa používa vlastný tuk klienta či klientky. Jedná sa napríklad o plastickú operáciu zväčšenia pier, výplne vrások, omladzovanie, zväčšenie pŕs a pod. Naša klinika je na prácu s tukom priamo špecializovaná a ako jediní sa aktívne zúčastňujeme výskumu na využitie kmeňových buniek z tukového tkaniva. Vďaka tomu vám môžeme ponúknuť tie najmodernejšie, vylepšené metódy lipotransferu II. generácie a priniesť ešte lepšie výsledky operácií.

Naša klinika zabezpečuje exkluzívne lipotransfer II. generácie, zákrok pri ktorom sa využíva tukové tkanivo obohatené o kmeňové bunky. S týmto telu vlastným materiálom môžeme zväčšiť pery, prsia, vyplniť vrásky a podobne.

• Vlastný tuk je telu vlastný materiál, nie je potrebné používať umelých látok.

• Naša klinika sa ako jediná špecializuje na prácu s tukom.

• Ponúkame II. generáciu lipotransferu, pri ktorej využívame mimoriadnych účinkov kmeňových buniek z tukového tkaniva.


"Metóda lipotransferu využíva obrovský potenciál kmeňových buniek odobratých z tukového tkaniva. Tie totiž dokážu zabezpečiť prijatie nového tkaniva v ošetrovanej oblasti, aby sa stala jeho prirodzenou súčasťou. Prostredníctvom tohto najprirodzenejšej výplňového materiálu si teraz môžete nechať bezbolestne zväčšiť pery, prsia, vyhladiť vrásky, omladiť pokožku, či dokonca korigovať jazvy alebo iné nedokonalosti na vašej kráse.
Ak ste odporcom botulotoxínu, kyseliny hyalurónovej, silikónových implantátov a iných telu neprirodzených materiálov, lipotransfer pomocou vlastného tuku a kmeňových buniek je práve pre vás tá správna voľba. "


Princíp lipotransferu

Priebeh lipotransferu je úplne jednoduchý. Plastický chirurg najprv najjemnejšou metódou, modernou tumescentnou  liposukciou, odsaje prebytočný tuk z problémových oblastí a ten následne spracuje v automatizovanom laboratóriu. Tukové tkanivo prechádza sériou procesov, počas ktorých sa upraví do požadovaného stavu. V prvom rade sa z jej jednej časti oddelia kmeňové bunky a druhá časť sa očistí od nevhodných látok. Takto upravený vlastný tuk pacienta následne plastický chirurg použije ako prirodzený výplňový materiál tej najvyššej kvality.

Súčasťou lipotransferu je aj tumescenčná liposukcia, a preto je výsledný efekt dvojnásobný. Nielenže získate prirodzenú výplň vrások, pier alebo inej časti tela, ale zároveň vám sformujeme problematické partie vášho tela. Prebytočnú tukové tkanivo odsávame spravidla z oblasti zadku, stehien, brucha alebo bokov.

Ako je lipotransfer náročný a ako dlho trvá takýto zákrok?

Lipotransfer - výplň vlastným tukom obohatené o kmeňové bunky nezaťažuje organizmus celkovou anestéziou a nespôsobuje klientom bolesť. Celá operácia trvá približne 3 hodiny, pretože súčasťou tohto zákroku je aj tumescenčná liposukcia.

Dôvod, pre ktorý sa ženy ale aj muži stále viac rozhodujú pre lipotransfer je ten, že pri zákroku sa nepoužíva žiadny umelý výplňový materiál, napríklad silikón alebo botulotoxín. Vlastný tuk klienta je telu najprirodzenejší materiál a prirodzenosť zohráva najdôležitejšiu úlohu. Celý zákrok je bezbolestný, výsledok trvalý. Klient sa zároveň natrvalo zbaví tuku z problémových partií, čím okrem korekcii drobných chybičiek krásy získa aj vytvarovanú postavu, a to všetko vďaka jedinému zákroku.

Aké výhody má lipotransfer oproti ostatným podobným zákrokom?

• V prvom rade nezaťažuje organizmus žiadnym umelým materiálom typu botulotoxín, silikón a pod.

• Počas celého zákroku má klient či klientka všetko pod kontrolou, môže reagovať na prácu plastického chirurga.

• Výsledný efekt je trvalý, prirodzený a zdokonalený vďaka použitiu kmeňových buniek.


Najvhodnejšími kandidátmi na lipotransfer sú zdraví ľudia vo veku od 18 do 55 rokov, ktorí sa neliečia na žiadnu závažnú chorobu. Veľmi dobrých estetických výsledkov možno však dosiahnuť aj vo vekových kategóriách od 16 do 75 rokov.
Existujú určité zdravotné zábrany, kedy sa lipotransfer neodporúča. Patrí medzi ne akútne a chronické ochorenie kože, hnisavé rany, čerstvé úrazy a odreniny, jazvy, čerstvé pooperačné stavy, zvýšená telesná teplota, čerstvá vírusové ochorenia, chrípka, angína a iné, napríklad aj čerstvé spálenie pokožky pri nadmernom slnení.



Kontakt : +421 948 578 800
Email :      info-sk@patrikpaulis.com

Žádné komentáře:

Okomentovat