úterý 1. července 2014

Odstránenie vrások, omladenie



Odstránenie vrások a efektívne omladenie

Spoznajte a vyskúšajte najúčinnejšie metódy odstránenie vrások, ktoré vám moderná estetická medicína ponúka.
Akokoľvek sú vrásky nepríjemné, patria neodmysliteľne ku známkam starnutia. Môžu sa objaviť na čele, medzi obočím, okolo očí, kútikov úst aj inde na tvári, na krku alebo v dekolte. V týchto partiách sa však dajú vrásky veľmi dobre korigovať a tým tiež môžeme omladiť celkový vzhľad tváre. Existuje k tomu mnoho metód. O ich vhodnej kombinácii by však mal vždy rozhodnúť odborník - estetický, čiže plastický chirurg, dermatológ, alebo ideálne obaja špecialisti zároveň.

Látky na báze kyseliny hyaluronovej, kyseliny mliečnej (sculptra) a botulotoxín. To sú najúčinnejšie materiály, ktorými odstraňujeme vrásky a omladzujeme pleť. Zistite o nich viac a doprajte si ich výborné účinky.

• Kombinácia najmodernejších metód pre okamžité omladenie.

• Ambulantné, rýchle ošetrenie bez nutnosti optimalizácie.

• Balíček luxusná starostlivosť, vylepšených metód a umeleckého prístupu.


Zoznámte sa s najnovšou metódou pre účinné odstránenie vrások - exkluzívne na našej klinike!

Najnovším prípravkom pre odstránenie vrások je sculptra, čiže látka na báze kyseliny mliečnej. Tá vie zabezpečiť dlhodobú produkciu vlastného kolagénu, ktorého výskyt sa vplyvom starnutia prirodzene znižuje. Výplne na báze kyseliny mliečnej zabezpečí požadovaný efekt na 2 až 3 roky, zatiaľ čo výplne kyselinou hyalurónovou pôsobí len v poriadku niekoľkých mesiacov.
Či tak alebo tak, samotná aplikácia niektorých látok nedokáže zabrániť starnutiu natrvalo. V istú chvíľu je lepšie podstúpiť výraznejší, operatívny zákrok a ďalej udržiavať dlhodobo mladistvý a svieži vzhľad každodenných aplikácií vhodných krémov. Odporúča sa tiež pravidelná hĺbková výživa, dermatokozmetika a naďalej občasná aplikácia výplňových materiálov, o ktorých sa viac dočítate na nasledujúcich riadkoch. O vhodnej kombinácii výplňových materiálov a ďalších omladzovacích techník vás však musí informovať plastický chirurg. A to s ohľadom na konkrétny typ vašej pleti.

Na vyhladenie vrások používame rôzne výplňové materiály

1. Kyselina hyalurónová
Kyselina hyalurónová je látka, ktorá sa v našom tele bežne vyskytuje. Najviac jej nájdete v pokožke, kde zaisťuje prirodzenú hydratáciu a elasticitu. Produkcia kyseliny hyalurónovej však s pribúdajúcim vekom klesá, a preto začne dochádzať k ochabovaniu pokožky a tvorbe vrások.
Pomocou výplňových materiálov je možné zdroj kyseliny hyalurónovej krátkodobo obnoviť a dosiahnuť tak väčšiu pružnosť kože, vyhladenie vrások a vypnutie pleti. Tento postup je pritom úplne bezpečný. Preparáty na báze kyseliny hyalurónovej navyše existujú v niekoľkých modifikáciách, ktoré svojou hustotou a veľkosťou gélových častíc presne zodpovedajú cieľovej oblasti tkaniva.

2. Botulotoxín
Bezkonkurenčne najúčinnejším prostriedkom v boji proti vráskam sú prípravky s obsahom botulotoxínu. Táto látka uvoľňuje svalové sťahy a v niekoľkých lekárskych odboroch sa využíva na liečbu svalových kŕčov. Tiež v estetickej medicíne si ale našiel botulotoxín svoje miesto. Tzv. botulotoxín typu A sa osvedčil pri redukcii mimických vrások a nadmerného potenia.
Botulotoxín sa dávkuje iba v malých dávkach. Aplikuje sa do svalu, kde blokuje nervový prenos a sval svojím zmršťovaním nemôže naďalej vytvárať vrásky. Výsledkom je vypnutie pleti a vyhladenie vrások.

3. Sculptra
Prípravok s názvom sculptra obe predchádzajúce, spomínané látky nenahrádza, môže ich ale efektívne doplniť či obmedziť nutnosť ich použitia. Jedná sa v skutočnosti o poly mliečnu kyselinu (PLA), ktorú naše telo bežne produkuje. Jej aplikácie do hlbokých vrstiev kože dokáže stimulovať tvorbu kolagénu a tým obnoviť štruktúry kože do hĺbky.
Aby sme s preparátmi sculptra dosiahli perfektných výsledkov, často vykonávame opakované aplikácie s odstupom niekoľkých týždňov. Cielene tým predlžujeme účinnosť látky na dlhé roky. V našej praxi sa ale naviac osvedčili aj injekčné aplikácie sculptra v kombinácii s niektorou z mini invazívnych metód ošetrenie tváre. Výsledkom je potom úplne prirodzená, mladistvo vyzerajúca a svieža tvár po dobu niekoľkých rokov.


"Keď sa povie odstránenie vrások, potom sa u nás i vo svete myslí všeobecne výplne derivátmi kyseliny hyalurónovej a botulotoxínu. Prípadne náhradou za kyselinu hyalurónovú môže v niektorých prípadoch byť aj vlastný tuk. Každá z týchto metód má svoje špecifiká, jedna druhú nenahrádzajú a skôr sa pre dosiahnutie optimálneho výsledku kombinujú.
 Nech už ale zvolíme ktorúkoľvek zo spomínaných techník, rozsah ich použitia musíme starostlivo zvážiť. Cieľom rozhodne nemajú byť neprirodzené, bezhraničné aplikácie. "





Kontakt : +421 948 578 800
Email :      info-sk@patrikpaulis.com
Web :       www.patrikpaulis.com

Žádné komentáře:

Okomentovat