úterý 8. července 2014

Botox - odstránenie vrások




Odstránenie vrások botulotoxínom

Obľúbená a účinná metóda, ako sa zbaviť zamračeného či unaveného výrazu v tvári. Odstránenie vrások na čele, hlbokých vrások medzi obočím a vejárových vrások okolo očí. To sú najčastejšie priania žien a v menšej miere aj mužov, ktorí prichádzajú na aplikáciu botulotoxínu. A všetky tieto túžby im môžeme splniť. Botulotoxín v liekovej podobe totiž patrí k najbezpečnejším a najúčinnejším látkam, ktorými dokážeme vyhladiť vrásky a vypnúť pleť. A to bez nutnosti použiť skalpel.

Botulotoxín je najbezpečnejší a najúčinnejší liek súčasnosti. Využite ho pre odstránenie vrások na čele, medzi obočím, okolo úst i očí. Botulotoxín vypne pleť a hodí sa pre mužov aj ženy.

• Ambulantný, nebolestivý a časovo nenáročný zákrok.

• Najbezpečnejšia forma ako mať mladistvejší a svieži vzhľad.

• Možno aplikovať v tvári aj oblasti krku a dekoltu.






Kde botulotoxín pomáha

Táto metóda je ideálna pre odstránenie mimických vrások na čele, hlbokých vrások medzi obočím a vejárových vrások okolo očných kútikov. Dnes je ale bežné aplikovať botulotoxín tiež do oblasti krku, dekoltu, alebo podpazušia, kde je cieľom zabrániť nadmernému poteniu. Aplikácie v týchto miestach (krk, dekolt, podpazušie) vyžaduje špeciálnu techniku ​​dávkovania, a preto by mal zákrok vykonávať len lekár!

Princíp injekčnej  aplikácie botulotoxínu je veľmi prostý. Veľmi tenkou ihličkou a pomocou jemných vpichov vám vpravíme botulotoxín do vybranej oblasti, kde dôjde k svalovému uvoľneniu, vyhladenie vrások a následnému vypnutiu pleti. Botulotoxín zabráni prevodu vzruchov na sval a ďalšiemu zmršťovaniu kože, čím v dôsledku zamedzí prehlbovaniu vrások a tiež ich ďalšej tvorbe. Botulotoxín takto pôsobí 3 - 6 mesiacov, ale je možné ho aplikovať opakovane podľa potreby, pričom s každým opakovaním sa účinnosť predlžuje.
Táto aplikácia je ambulantná, nebolestivá a nenáročná. Odídete len ľahko červení, ale aj to čoskoro zmizne. Lekár vám môže podľa potreby a v priebehu niekoľkých málo minút vpraviť zhruba 5 až 40 jemných vpichov.

Aby sa botulotoxín do vrások správne rozprestrel, je potrebné počas 4 hodín po zákroku každých 10 minút cvičiť mimiku, tu krčiť čelo, zatvárať oči a pod. Inak sa môžete ihneď vrátiť do práce a očakávať vypnutie vrások pozvoľna do 2 až 7 dní od aplikácie. Po tú dobu doporučujeme len vynechať fyzickú záťaž.



"Mnoho klientiek a klientov hovorí,, kto botulotoxín zakúsi, už nikdy nechce inak. 'Presvedčiť sa však musíte sami. Pre začiatok vám môžem zaručiť, že aplikácia nie je bolestivá, nemusíte sa na ňu nijako zvlášť pripravovať a trvá len niekoľko málo minút. Účinok botulotoxínu je navyše pozvoľný, takže bezprostredne po ošetrení takmer nikto nič nespozná. Neskôr sa však môže čudovať, ako to robíte, že vyzeráte stále tak dobre. "







Kontakt: +421 948 578 800
Email :     info-sk@patrikpaulis.com

Žádné komentáře:

Okomentovat