úterý 27. května 2014

Silhouette Lift a Silhouette Soft



Silhouette Lift a Silhouette Soft

 

Ambulantné, mini invazívné riešenie prvých známok starnutia


Už pred tridsiatkou môžeme na tvári pozorovať prvé známky starnutia . Objavujú sa jemné vrásky, pokles kontúr a strata objemu tváre. V tomto veku však väčšina žien aj mužov ešte nechcú podstupovať náročnejšie chirurgické zákroky. Dávajú radšej prednosť jednoduchšiemu a šetrnejšiemu riešenie - metódam Silhouette, ktoré sú pre svoje skvelé výsledky a zároveň nenáročnú ambulantnú starostlivosť stále viac populárne.



Metódy Silhouette Lift a Silhouette Soft predstavujú jednoduchšiu a menej náročnejšiu alternatívu k chirurgickému omladeniu tváre. Neinvazívný, ambulantný zákrok bez rizika vzniku jaziev trvá len 15 až 60 minút.
·         Ambulantná, nenáročná alternatíva k invazívnemu faceliftu tváre.

·         Dlhodobý efekt mladistvého vzhľadu a sviežej tváre.

·         Šetrná metóda bez rizika viditeľných jaziev.


Pre koho je zákrok vhodný

Ideálnym kandidátom na mini invazívný lifting je všeobecne klient či klientka, ktorá už začína pozorovať povädnuté rysy v tvári, jej vrásky od kútikov úst k nosu sú príliš hlboké na vyplnenie kyselinou hyaluronovou, ale zároveň nemá nadbytok uvoľnenej kože na odstránenie. Silhouette Lift a Soft sa však nezameriava len na tvár alebo obočie. Dalšie partie, kde  môžete  pozorovať prvé známky starnutia a ktoré dokážeme ošetriť, sú napríklad oblasti krku a zadku


Ako prebieha zákrok

Silhouette Lift aj Soft využívajú prakticky rovnakú technológiu závesných nití. Tieto nite sú v skutočnosti veľmi jemné a vstrebateľné alebo neabsorbovateľné vlákna, ktoré sa zavádzajú drobnými vpichmi. Tieto vlákna vypínajú pleť a podporujú novotvorbu kolagénu. A práve kolagén je základným stavebným kameňom pre pružnú a mladistvo vyzerajúcu pokožku. Zákrok trvá podľa rozsahu 15 - 60 minút spravidla v lokálnej anestézií. Ak si to situácia vyžaduje, môžeme odporučiť aj celkovú anestéziu.

·        Silhouette Lift


Pri tejto metóde využívame nevstrebateľné polypropylénové nite s kužeľovitými, spätnými háčikmi z kyseliny mliečnej. Aplikácia týchto jemných nití vyžaduje drobný rez vo vlasovej časti hlavy. Nevstrebateľné nite pozdvihnú povädnuté rysy a podkožnú štruktúru tváre až na niekoľko rokov, pričom ich môžeme podľa potreby znovu dotiahnuť.

·        Silhouette Soft


Pri metóde Silhouette Soft používame plne vstrebateľné vlákna s protismernými kuželmi  a obojstrannými ihličkami, vďake ktorým tieto vlákna zavádzame. Oproti Silhouette Lift však aplikácia niťou nevyžaduje žiadny rez a celé ošetrenie je tak  skutočne úplne neinvazívne.  K vstrebaniu vlákien dôjde v priebehu niekoľko mesiacov, ale zároveň s tým dôjde k tvorbe kolagénovej siete, ktorá výrazne podporí finálny efekt vypnutej pokožky.


Predpokladom pre voľbu správnej metódy a perfektné výsledky sú skúsenosti operatéra a tiež certifikácia na vykonávanie tohto zákroku. V Českej republike je certifikovaným lekárom exkluzívne MUDr. Patrik Paulis.

Zásady pooperačnej starostlivosti a návrat k bežným činnostem


 V deň zákroku vás prepustíme do domácej starostlivosti, ktorá trvá približne jeden týždeň až 10 dní. Minimálne v prvom týždni  je však nutné nosiť elastický návlek, ktorý je nevyhnutnou súčasťou celého ošetrenia. Po dobu dvoch týždňov by ste sa ďalej mali vyvarovať prudkým pohybov a zvýšenej fyzickej námahe. Až potom sa môžete vrátiť ku každodenným aktivitám. Návrat do zamestnania, aj keď nenáročného, vám odporúčame odložiť aspoň na jeden týždeň.

Kombinácia metódy Silhouette s ďalšími zákrokmi


V dnešnej dobe úspešne kombinujeme metódy Silhouette Lift a Soft napríklad s liposukciou podbradku , alebo s výplňami kyselinou mliečnou ( SCULPTRA ) . Kyselina mliečna dokáže dodať ošetrovaným partiám rovnaký objem ako aj iné , bežne využívané materiály , ale vďaka podpore tvorby vlastného kolagénu je trvalejšia . Vydrží až 3 roky .




" Mladým ľuďom okolo 30. roku života sa klasický facelift väčšinou nedoporučoval a stále neodporúča . V minulosti preto nebola iná možnosť, ako získať opäť sviežosť do tváre, než podstúpiť aplikáciu rôznych výplní. Tie však daný problém s vráskami, poklesom kontúr tváre a stratou objemu zďaleka nerieši. V súčasnosti už ale máme možnosť ponúknuť jedinečnú alternatívu.

Mini invazívne metódy Silhouette Lift a Silhouette Soft sú založené na špeciálnej fixačnej technike, ktorá zaručuje dlhodobý a mimoriadny výsledok, za cenu len niekoľkominútového ošetrenia v miestnom znecitlivení. "




Kontakt : +421 948 578 800
Email :     info-sk@patrikpaulis.com

Žádné komentáře:

Okomentovat