pátek 30. května 2014

Operácie viečok


Plastická operácia horných a dolných viečok


Očné viečka sú po celý život veľmi namáhané a zaťažované , a preto sú prvé prejavy starnutia viditeľné práve na nich . Vekom dochádza k strate elasticity kože a vytvárajú sa nežiaduce kožné nadbytky . Na ich vzniku sa však podieľajú aj ďalšie faktory . Dedičnosť, zlá životospráva, alergie, alebo tiež ochorenie obličiek môže viesť k funkčným a zdravotným problémom a tiež rôznym estetickým vadám. Môžete sa cítiť unavení, bolia vás oči a hlava, slzia, alebo sa vám dokonca zhoršuje zrak. Riešenie týchto ťažkostí je však pomerne jednoduché a nenáročné - plastická operácia viečok, ktorú môžeme vykonať samostatne na horných alebo dolných viečkach, prípadne ošetrenie kombinujeme .


Plastická operácia očných viečok prináša skvelé výsledky za cenu pomerne nenáročného, ambulantného zákroku. Ponúkame tiež laserový zákrok ako riešenie tmavých kruhov a vankúšikov pod očami .

• Nenáročná plastická operácia sa vykonávaná spravidla ambulantne, v miestnom znecitlivení . 

• S okamžitým efektom vás zbavíme zdravotných i estetických problémov .

• Možnosť odstránenie kruhov a vačkov pod očami laserovou metódou v kombinácii s omladením .


Horné viečka PRED, autor: MUDr.Patrik Paulis


Podrobnosti k priebehu operácie a príprave na zákrok

Operácie očných viečok spočíva v odstránení nadbytku kože na viečkach a v oddelení a vybratí nežiaducich tukových vankúšikov. Zákrok vykonávam len v miestnom znecitlivení. Zvlášť pri operácii na dolných viečkach je to nevyhnutné pre dosiahnutie želaného výsledku. Po dohode s anesteziológom však môžeme v určitých prípadoch odporučiť aj celkové znecitlivenie ( narkózu ) .
Na ambulantnú plastickú operáciu sa nemusíte nijako zvlášť pripravovať. Iba 3 týždne pred operáciou by ste mali prestať užívať lieky obsahujúce kyselinu acetylsalicylovú, teda Acylpyrín, Aspirín, Anopyrin,apod. Deň pred operáciou už potom nepoužívajte žiadny krém a na zákrok sa dostavte bez líčidiel a viečkami riadne odmastenými. Vezmite si so sebou aj tmavé okuliare.


Horné viečka PO, autor: MUDr.Patrik Paulis



Čo vás čaká po plastike


Prvé dni po operácii vám odporúčame spať na chrbte, aby nedošlo k jednostrannému opuchu operovaných viečok. Mierne opuchy a modriny sú však úplne bežné a zmiznú približne do 1 týždňa. Doma si medzitým každých 3 až 6 hodín prikladajte na oči sterilné obklady s chladnou prevarenou vodou.

Ženy sa budú môcť začať líčiť zhruba 1 týždeň od operácie. Do spoločnosti by ste však mali vyraziť najskôr za 5 až 7 dní a radšej ešte s tmavými okuliarmi. Stehy vám vyberieme siedmy deň od zákroku, pričom deň predtým by ste mali premasťovať náplasti na viečkach Opthalmo - azulénom. Večer potom môžete náplasti odlepiť, premastiť stehy a to isté aj ráno tesne pred návštevou na klinike. Viac už sa viečka nemastia !





Kontakt : +421 948 578 800
Email:   info-sk@patrikpaulis.com




Žádné komentáře:

Okomentovat