pátek 30. května 2014

Kruhy pod očami


KRUHY POD OČAMI


Okrem klasickej plastiky viečok ponúkam aj riešenie nielen pre mladé slečny, ktoré ku mne často chodí s kruhmi a vankúšikmi pod očami. V takýchto prípadoch vykonávam tzv.transconjuktiválnú blefaroplastiku dolných viečok,  spojenú s lipofillingom( výplňou vlastným tukom ) a laserovou rejuvenaciou dolných viečok .

Prečo máme vankúšiky a kruhy pod očami?

• Opuchy zpôsobujú tukové vankúšiky, ktoré nabehnú pod dolnými viečkami a fungujú ako airbag (absorbujú nárazy, únavu atď.)

• Kruhy pod očami máme preto, že tenká koža dolných viečok nalieha tesne na kosť, respektívne okostici a prosvieti ich mnoho ciev, ktoré sa tu nachádzajú (zvlášť tmavo fialové alebo namodralé cievky).


V takýchto prípadoch ponúkam plastiku dolných viečok vykonávanú cez spojivku, kombinovanú s výplňami vlastným tukom pacientky a tiež laserovým omladením pleti na dolných viečkach.
Nejedná sa o klasickú plastiku dolných viečok! Tú by som v žiadnom prípade neodporučil! Jedná sa o metódu operácie dolných viečok laserom bez viditeľnej jazvy, ktorá je v mladom veku neestetická a hlavne úplne zbytočná .







Ako sa vykonáva operácia dolných viečok laserom

Zákrok prevediem v krátkej celkovej narkóze. Vo spojivke, zvnútra dolného viečka vediem laserom veľmi jemný rez a vytiahnem ním prebytočný tukový vankúšik, ktorý je pravou príčinou nepekných opuchov. Neskôr využijem vlastné tukové tkanivo pacientky, ktoré premiestnim na ošetrované miesto . Tým sa medzi okosticou a kožu vytvorí vrstvička , ktorá zabráni vytvárať cievam nepekné tmavé opuchy. Na záver potom laserom zbrúsime jemné vrásky pod očami, aurobím zároveň aj omladenie vášho vzhľadu.

Celá operácia trvá približne 20 - 30 minút, kde stačí nakvapkať do očí antibiotiká a na laserovanu partiu pridáme mastičku a vazelínu.  K bežným činnostiam a práci sa budete môcť vrátiť približne po 7 až 10 dňoch od operácie. Výsledný efekt je dlhodobý !




Kontakt : +421 948 578 800
Email :    info-sk@patrikpaulis.com

Žádné komentáře:

Okomentovat